Sunday, May 16, 2010

Desert Eagle Air Soft Gun

Recipe: Yaki Salad with greek yogurt

The title is a bit 'didactic, but having invented this dish (or rather, made) in jiffy, I came to think of anything better ...

Ingredients 1 breast of whole skin
200 grams of mixed salad
2 tablespoons of greek yogurt 1 teaspoon oil
1 teaspoon soy sauce
1 tablespoon white wine
1 tablespoon vinegar salt

basic
Preparation Cut the chicken breast into cubes of 5 cm. Work greek yoghurt with a pinch of salt, a drizzle of olive oil and a drizzle of vinegar. Wash and dry the salad.

Procedure Heat the oil over the top. Add the chicken and cook in padella fino a che non sarà ben rosolato. Aggiungere la sala di soia e cucinare ancora. Aggiungere il vino bianco e sfumarlo. Infine aggiungere l'aceto e completare la cottura del pollo.
Impiattare con l'insalata, il pollo e la salsa di yogurth a guarnire.

Buon appetito!

V.

ps: ora che ricordo, ho mangiato qualcosa di simile in Israele... era un'insalata con pollo teriyaki (invece che usare aceto e vino si marina il pollo con salsa teriyaki e lo si cucina solo con olio), uova di quaglia e yogurth bianco. Mi è rimasto tanto impresso da andarlo a rifare senza rendermene conto! :D Ah! e c'era anche l'uva nell'insalta white ... There was very good ... The next time I did not forget ...

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